Valikko

Imatran kaupunki on tilannut Imatran yhteislukion opiskelijoille Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sisäilmakyselyn ammattiopisto Sampon tiloihin liittyen. Kyselyn toteuttaa Mitra.

Ohjeistus sisäilmakyselyn toteuttamiseen löytyy tästä:

TIEDOTE OPISKELIJALLE SISÄILMAKYSELYSTÄ

Luethan ohjeet huolellisesti ennen kyselyn tekemistä.

Kyselyn laatijan toiveena on, että kysely toteutettaisiin mahdollisimman monelle samaan aikaan. Toteutamme kyselyn keskitetysti to 7.2. klo 11.00 alkavalla 1-palkin tunnilla, jolloin kaikki opiskelijat saavat Wilmaan viestin, joka sisältää linkin kyselyyn ja ohjeistuksen kyselyyn vastaamisesta. Samalla ohjeistetaan myös ne opiskelijat vastaamaan kyselyyn, jotka eivät tuolloin ole millään oppitunnilla. Kysely toteutetaan sähköisesti internet-linkin avulla, joten vastaaminen onnistuu opiskelijan omalla kannettavalla tietokoneella tai matkapuhelimella.

Kyselyyn vastataan nimettömänä ja se on vapaaehtoinen, mutta jokaisen opiskelijan osallistuminen on tärkeää, jotta oppilaitoksen koetusta sisäilmatilanteesta saadaan mahdollisimman kattava kuva.

Henkilökunnalle tehdään samaan aikaan oma Työterveyslaitoksen (TTL) kysely, jonka toteuttaa Imatran kaupungin henkilöstöhallinto.

Kiitos yhteistyöstä!

Imatran kaupunki, Mitra ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Yleistiedustelut kyselystä: Jyri Honkasalo, jyri.honkasalo@mitra.fi / 05 235 2857.
Tiedustelut kyselyn toteuttamista:  sisailmakysely@thl.fi tai tutkimusassistentti Pauli Tuoresmäki 029 524 6333